Sinds mijn post over Blueberries,
eet Raffie van Rafraffel
iedere ochtend Blueberries!
Heerlijk als je mensen kan inspireren/ stimuleren!
Maar ook om geïnspireerd of gestimuleerd te worden ;)
Want Raffie heeft gevraagd of ik iedere week
een Blueberry recept op mijn blog wil zetten,
en zij op haar blog.
De recepten worden uiteindelijk samengevoegd!
Vandaag heb ik gebruik gemaakt
van Blueberries uit de vriezer.
Blueberries zijn beperkt houdbaar,
en uit de vriezer kan ik
iedere keer een klein portie pakken.
BROODJE BLUEBERRY-GEITENKAAS
Verwarm het broodje de helft van de aangegeven baktijd.
In mijn geval was dat 4 minuten
in een oven van 220 graden.
Snij het broodje door midden
en smeer op beiden kanten honing.
Maal hierover wat verse peper.
Leg er een paar plakjes geitenkaas op,
en vervolgens de Blueberries.
Beiden helften op elkaar leggen,
en nog een keer 4 minuten in de oven.
Et voila, je hebt een heerlijk broodje!
...en blauwe vingers ;)
Klik in de zijbalk op de foto onder
BLUEBERRY RECEPTEN,
voor meer recept-ideeën!
BON APPETIT!
ohw gruwelijk lekker zeg!!
BeantwoordenVerwijderenik zou haast in t beeldscherm bijten
mmmmmm krijg hier heeeeel veel honger van.
BeantwoordenVerwijderenOoh jummie dat ziet er vreselijk lekker uit !!
BeantwoordenVerwijderenYum!!! I'm going to search for lunch now!! :)
BeantwoordenVerwijderenYum! It looks lovely : )
BeantwoordenVerwijderenOooh wat lekkerrrrr ! Dat ga ik zeker eens uitproberen.
BeantwoordenVerwijderenhmmm heerlijk gaan we ook maken
BeantwoordenVerwijderenLeuk idee!
BeantwoordenVerwijderenHet recept ziet er heel erg smulbaar uit... moest ik maar eens uitproberen...
ha: lekker & bedankt! dat heb ik in huis, morgen broodje bosbessen! :)
BeantwoordenVerwijderenOhhh wat goed zeg!! Inderdaad zo leuk, inspireren en geinspireerd worden! Lekker hoor.
BeantwoordenVerwijderenHeb alles in huis om dit broodje te maken. Misschien vanavond maar even doen :) Het klinkt heerlijk!!
BeantwoordenVerwijderenupdate: heerlijk!! supereten voor mijn bessenverslindende isis :)
BeantwoordenVerwijderen